با دستور پخت پنکیک بیعیب ما که تضمین میکند پنکیکهای عالی را هر بار تضمین میکند، مهارتی را برای زندگی بیاموزید – تلنگر مفصل اختیاری است.
- آمادگی:10 دقیقه
- پختن:20 دقیقه
برجسته | ماده مغذی | واحد |
---|---|---|
کیلو کالری | 61 | |
چربی | 2گرم | |
اشباع می کند | 1گرم | |
کربوهیدرات ها | 7گرم | |
قندها | 1گرم | |
فیبر | 0گرم | |
پروتئین | 3گرم | |
کم | نمک | 0.1گرم |
مواد مورد نیاز پنکیک :
- 100 گرم آرد ساده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- شیر 300 میلی لیتر
- 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا روغن نباتی، به علاوه کمی اضافی برای سرخ کردن
- تکه های لیمو برای سرو (اختیاری)
- شکر کپسول برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه پنکیک :
- مرحله 1100 گرم آرد ساده، 2 تخم مرغ بزرگ، 300 میلی لیتر شیر، 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا روغن نباتی و کمی نمک را در یک کاسه یا کوزه بزرگ بریزید، سپس با همزن بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود .
- گام 2اگر وقت داشتید 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنید یا بلافاصله شروع به پخت و پز کنید.
- مرحله 3یک ماهیتابه متوسط یا تابه کرپ را روی حرارت متوسط قرار دهید و با احتیاط آن را با مقداری کاغذ روغنی آشپزخانه پاک کنید.
- مرحله 4وقتی داغ شد، پنکیک های خود را به مدت 1 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند، در حالی که می روید آنها را در فر کم گرم نگه دارید.
- مرحله 5با تکه های لیمو و شکر کاستور یا فیلینگ مورد علاقه خود سرو کنید. پس از سرد شدن، میتوانید پنکیکها را بین پوستههای پخت قرار دهید، سپس آنها را در فیلم بپیچید و تا 2 ماه فریز کنید.