همین الان عکستو چاپ کن
Food and drink

پنکیک آسان

با دستور پخت پنکیک بی‌عیب ما که تضمین می‌کند پنکیک‌های عالی را هر بار تضمین می‌کند، مهارتی را برای زندگی بیاموزید – تلنگر مفصل اختیاری است.

  • آمادگی:10 دقیقه
  • پختن:20 دقیقه
برجستهماده مغذیواحد
کیلو کالری61
چربی2گرم
اشباع می کند1گرم
کربوهیدرات ها7گرم
قندها1گرم
فیبر0گرم
پروتئین3گرم
کمنمک0.1گرم

مواد مورد نیاز پنکیک :

  • 100 گرم آرد ساده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • شیر 300 میلی لیتر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا روغن نباتی، به علاوه کمی اضافی برای سرخ کردن
  • تکه های لیمو برای سرو (اختیاری)
  • شکر کپسول برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه پنکیک :

  • مرحله 1100 گرم آرد ساده، 2 تخم مرغ بزرگ، 300 میلی لیتر شیر، 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا روغن نباتی و کمی نمک را در یک کاسه یا کوزه بزرگ بریزید، سپس با همزن بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود .
  • گام 2اگر وقت داشتید 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنید یا بلافاصله شروع به پخت و پز کنید.
  • مرحله 3یک ماهیتابه متوسط ​​یا تابه کرپ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و با احتیاط آن را با مقداری کاغذ روغنی آشپزخانه پاک کنید.
  • مرحله 4وقتی داغ شد، پنکیک های خود را به مدت 1 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند، در حالی که می روید آنها را در فر کم گرم نگه دارید.
  • مرحله 5با تکه های لیمو و شکر کاستور یا فیلینگ مورد علاقه خود سرو کنید. پس از سرد شدن، می‌توانید پنکیک‌ها را بین پوسته‌های پخت قرار دهید، سپس آن‌ها را در فیلم بپیچید و تا 2 ماه فریز کنید.
همین الان عکستو چاپ کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *