Food and drink

طرز درست کردن مربای توت فرنگی

مواد مورد نیاز مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی پوست گرفته 1 کیلوگرم
  • شکر مربا 750 گرم
  • آب 1 لیمو
  • دسته کوچک کره (اختیاری)

آموزش مربای توت فرنگی

  • مرحله 1 : توت فرنگی ها را با یک تکه کاغذ مرطوب آشپزخانه پاک کنید. (با پاک کردن توت فرنگی ها به جای شستن آنها اطمینان حاصل می شود که میوه آب زیادی جذب نمی کند – آب زیاد و مربا به راحتی جا نمی گیرد.) برای پوسته کردن میوه، از یک چاقو برای برش مخروطی شکل توت فرنگی استفاده کنید و آن را جدا کنید. ساقه. هر توت بزرگ را نصف کنید.

  • گام 2 : توت فرنگی ها را در یک کاسه بریزید و به آرامی داخل شکر بریزید. به مدت 12 ساعت یا یک شب در دمای اتاق بدون پوشش بگذارید. این فرآیند به حل شدن شکر کمک می کند، اطمینان حاصل می کند که میوه بیش از حد متلاشی نمی شود و به حفظ رنگ زنده آن کمک می کند.

  • مرحله 3 : قبل از شروع مربا، 2 نعلبکی را در فریزر قرار دهید. مخلوط توت فرنگی را با آب لیمو در یک تابه نگهدارنده بریزید. روی حرارت ملایم بگذارید و خیلی آرام بپزید. اگر در کناره های تابه شکر باقی مانده بود، یک برس شیرینی پزی را در آب داغ فرو کنید و شکر را با قلم مو دور بریزید.

  • مرحله 4 : هنگامی که دیگر نمی توانید باقی ماندن دانه های شکر را احساس کنید، حرارت را زیاد کنید تا مربا شروع به حباب زدن کند و آن را به جوش بیاورد. (قبل از افزایش حرارت، شکر باید کاملا حل شود، در غیر این صورت سخت می شود مربا را ببندد و ممکن است حاوی تکه های شکر متبلور باشد.)

  • مرحله 5 : به مدت 5 تا 10 دقیقه به سختی بجوشانید تا مربا روی دماسنج نگهدارنده یا دیجیتال به دمای 105 درجه سانتیگراد برسد، سپس حرارت را خاموش کنید. اگر دماسنج ندارید، با قاشق کمی مربا روی یکی از نعلبکی های سرد بریزید. بگذارید 30 ثانیه بماند، سپس با انگشت خود فشار دهید. اگر مربا چروک شد و سیل نشد تا جای خالی آن پر شود، آماده است. در غیر این صورت، حرارت را دوباره روشن کنید و 2 دقیقه دیگر بجوشانید، سپس حرارت را خاموش کرده و دوباره تست چروک را انجام دهید. تا آماده شدن تکرار کنید.

  • مرحله 6 : از یک قاشق استفاده کنید تا هر گونه تفاله ای را که به سطح آمده است بشویید و آن را دور بریزید. این کار را فقط یک بار در پایان انجام دهید، نه اینکه به طور مداوم در مرحله جوشاندن، برای کاهش هدر رفت.

  • مرحله 7 : در صورت تمایل یک قاشق کره به مربای آماده شده اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. این کار به حل کردن هر گونه تفاله باقیمانده ای که نتوانسته اید با قاشق از روی آن جدا کنید، کمک می کند. مربا را به مدت 15 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد – این کار باعث می شود که میوه ها در مخلوط معلق بمانند و همه به بالای شیشه مربا شناور نشوند. در همین حال، شیشه های خود را استریل کنید.

  • مرحله 8 : داخل شیشه های گرم ریخته و تا زیر لبه پر کنید. یک دیسک مومی را روی مربا قرار دهید (این کار از تشکیل کپک جلوگیری می کند)، سپس با یک درب یا یک دایره سلفون و نوار الاستیک بپوشانید. اگر دوست دارید روی یک برچسب بچسبانید (تاریخ را درج کنید)، به علاوه یک رویه پارچه ای زیبا. مربا را می توان تا 1 سال در جای خشک و خنک نگهداری کرد. بعد از باز کردن در یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید :

چاپ عکس روی شاسی، بهترین کادو تولد

قیمت چاپ عکس روی شاسی اصفهان

چاپ عکس روی شاسی در کرج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *