Food and drink

نخود هندی با تخم مرغ آب پز

این شام گیاهی سریع و غنی از فیبر برای شما سیر کننده و مفید است. نخود منبع عالی منگنز است که برای ساختار استخوانی سالم ضروری است.

برجستهماده مغذیواحد
کمکیلو کالری412
چربی20گرم
اشباع می کند4گرم
کربوهیدرات ها27گرم
قندها8گرم
فیبر10گرم
پروتئین24گرم
نمک0.3گرم

مواد مورد نیاز :

  • 1 قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • فلفل زرد 1 عدد، دانه گرفته و خرد شده
  • ½ – 1 فلفل قرمز، دانه گرفته و خرد شده
  • ½ دسته پیاز بهاره (حدود 5 عدد)، رویه و سفیده ها خرد شده اما جدا نگهداری می شوند
  • 1 قاشق چایخوری زیره سبز، به اضافه مقدار کمی برای سرو (اختیاری)
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • 3 عدد گوجه فرنگی، برش داده شده
  • گشنیز ⅓ بسته ، خرد شده
  • 400 گرم قوطی نخود در آب، آبکش شده اما مایع ذخیره شده است
  • ½ قاشق چایخوری پودر بویل کم نمک (ما از گل همیشه بهار استفاده کردیم)
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه :

  • مرحله 1روغن را در یک ماهیتابه نچسب گرم کنید، سیر، فلفل، فلفل و سفیده پیازچه را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا تفت دهید. در همین حین یک تابه بزرگ آب را روی آن قرار دهید تا بجوشد.

  • گام 2ادویه ها، گوجه فرنگی، بیشتر گشنیز و نخود را به ماهیتابه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید. پودر جوش و مایع نخود را به اندازه ای مخلوط کنید تا همه چیز مرطوب شود و بگذارید به آرامی بجوشد.

  • مرحله 3وقتی آب به جوش آمد، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به مدت 2 دقیقه در آب تفت دهید، سپس با قاشق سوراخ‌دار آن را بردارید. پیازچه را داخل نخود هم بزنید، سپس با چنگال یا پوره سیب زمینی چند عدد از نخودها را له کنید. مخلوط نخود را با قاشق روی بشقاب ها بریزید، گشنیز ذخیره شده را بریزید و روی آن تخم مرغ ها را بمالید. در صورت تمایل با مقداری زیره زیره سرو کنید.

جدیدترین شرایط ثبت نام ایران خودرو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.