Health

کالری تخم مرغ آبپز

تخم مرغ آبپز دارای مقدار انرژی 155 کالری در تعداد1 قاشق غذاخوری (8.5 گرم)1 عدد بزرگ (50 گرم)100 گرم1 فنجان، خرد شده (136 گرم) میباشد .

حقایق تغذیه ای تخم مرغ پخته شده: کالری، پروتئین و بیشتر

تخم مرغ نیروگاه پروتئین و مواد مغذی است.

آنها را می توان به بسیاری از غذاها اضافه کرد و به روش های مختلفی تهیه کرد.

یکی از راه های لذت بردن از تخم مرغ این است که آنها را به سختی بجوشانید. تخم‌مرغ‌های پخته شده، چاشنی‌های عالی سالاد را تشکیل می‌دهند و می‌توان آن را به تنهایی با نمک و فلفل میل کرد.

در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد تخم مرغ آب پز بدانید.

ارزش غذایی

تخم مرغ آب پز سفت سرشار از مواد مغذی، پروتئین و چربی های سالم است. یک تخم مرغ آب پز بزرگ (50 گرم) ( 1 ):

  • کالری: 77
  • کربوهیدرات: 0.6 گرم
  • چربی کل: 5.3 گرم
  • چربی اشباع شده: 1.6 گرم
  • چربی تک غیراشباع: 2.0 گرم
  • کلسترول: 212 میلی گرم
  • پروتئین: 6.3 گرم
  • ویتامین A: 6٪ از مقدار توصیه شده رژیم غذایی (RDA)
  • ویتامین B2 (ریبوفلاوین): 15 درصد از RDA
  • ویتامین B12 (کوبالامین): 9 درصد از RDA
  • ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک): 7٪ از RDA
  • فسفر: 86 میلی گرم یا 9 درصد از RDA
  • سلنیوم: 15.4 میکروگرم یا 22 درصد از RDA

با وجود تمام مواد مغذی تخم مرغ، آنها یک غذای نسبتا کم کالری هستند . تخم مرغ آب پز شده تنها ۷۷ کالری، ۵ گرم چربی و مقدار بسیار کمی کربوهیدرات دارد.

آنها همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین بدون چربی با حدود 6 گرم در هر تخم مرغ هستند.

علاوه بر این، تخم مرغ دارای طیف کاملی از اسیدهای آمینه است که به این معنی است که آنها یک منبع پروتئین کامل هستند.

تخم مرغ آب پز سفت همچنین دارای مواد مغذی مهم مختلفی از جمله ویتامین D، روی، کلسیم و همه ویتامین های B است. آنها منبع خوبی از ریبوفلاوین (ویتامین B2) و ویتامین B12 هستند.

بسیاری از مواد مغذی تخم مرغ منحصراً در زرده قرار دارند، در حالی که سفیده تخم مرغ عمدتاً حاوی پروتئین است.

خلاصه

تخم مرغ آب پز کم کالری و سرشار از بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی مهم است. در حالی که زرده دارای مواد مغذی، چربی و پروتئین است، سفیده تقریباً منحصراً پروتئین است.

منبعی عالی از پروتئین با کیفیت بالا

پروتئین برای بسیاری از اجزای سلامت شما حیاتی است، از جمله ساخت عضلات و استخوان ها و تولید هورمون ها و آنزیم ها.

تخم مرغ حدود 6 گرم پروتئین با کیفیت بالا فراهم می کند. در واقع، تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئینی است که می توانید بخورید

این به دلیل مشخصات کامل پروتئین آنها است – تخم مرغ حاوی تمام نه اسید آمینه ضروری است .

یک تصور غلط رایج این است که پروتئین فقط در سفیده تخم مرغ یافت می شود.

با این حال، تقریبا نیمی از محتوای پروتئین تخم مرغ از زرده حاصل می شود .

بنابراین، برای بهره مندی از پروتئین و مواد مغذی موجود در تخم مرغ، بهتر است از کل تخم مرغ – زرده و تمام آن – لذت ببرید.

خلاصه

تخم مرغ منبع عالی پروتئین است. آنها حاوی هر 9 اسید آمینه ضروری هستند و سفید و زرده هر دو حاوی این ماده مغذی مهم هستند.

کلسترول بالایی دارد اما خطر بیماری قلبی را افزایش نمی دهد

در طول سال‌ها، تخم‌مرغ‌ها به دلیل کلسترول بالای آن شهرت بدی پیدا کرده‌اند.

درست است که تخم مرغ مملو از کلسترول است. یک تخم مرغ بزرگ آب پز 212 میلی گرم کلسترول را فراهم می کند که 71 درصد از RDA است .

با این حال، تحقیقات اخیر نشان می دهد که کلسترول رژیم غذایی تأثیر بسیار کمی بر کلسترول خون دارد.

برای اکثر افراد، کلسترول رژیم غذایی با خطر بیماری قلبی مرتبط نیست و کلسترول تام یا سطح کلسترول بد LDL را افزایش نمی دهد.

در واقع، مصرف تخم مرغ ممکن است کلسترول خوب HDL را بهبود بخشد.

علاوه بر این، دو مطالعه روی بیش از 100000 بزرگسال سالم نشان داد که خوردن یک تخم مرغ کامل در روز با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباطی ندارد.

با این حال، افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف تخم مرغ احتیاط کنند، زیرا برخی تحقیقات نشان می دهد که خوردن 7 تخم مرغ در هفته ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

در نهایت، تحقیقات بیشتری در مورد ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت مورد نیاز است.

خلاصه

اگرچه تخم مرغ آب پز دارای کلسترول بالایی است، اما مطالعات نشان می دهد که کلسترول رژیم غذایی بر کلسترول خون در بیشتر افراد تأثیر منفی ندارد. در حقیقت، تخم مرغ با افزایش کلسترول HDL “خوب”، پروفایل کلسترول را بهبود می بخشد.

ارتقاء سلامت مغز و چشم

تخم مرغ مواد مغذی ضروری و آنتی اکسیدان های مهمی را برای سلامت مغز و چشم فراهم می کند.

کولین

کولین یک ماده مغذی ضروری برای بسیاری از فرآیندهای حیاتی در بدن شما است.

بدن شما مقداری کولین را به تنهایی تولید می کند، اما نه در مقادیر زیاد. بنابراین، برای جلوگیری از کمبود ، باید کولین را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.

با این حال، اکثر آمریکایی ها به اندازه کافی مصرف نمی کنند .

کولین برای حفظ یک سیستم عصبی سالم بسیار مهم است، زیرا به تولید استیل کولین، یک انتقال دهنده عصبی درگیر در حافظه و یادگیری کمک می کند.

کولین در طول عمر شما مهم است. این باعث رشد مغز و حافظه جنین و همچنین عملکرد شناختی در بزرگسالان مسن می شود.

همچنین برای زنان باردار حیاتی است، زیرا سطح کولین کافی ممکن است خطر نقص لوله عصبی در جنین را کاهش دهد.

کولین در زرده یافت می شود – یک تخم مرغ بزرگ و سفت آب پز حاوی 147 میلی گرم کولین است که 27 درصد ارزش روزانه را تشکیل می دهد. در واقع، تخم مرغ غلیظ ترین منبع کولین در رژیم غذایی آمریکایی است.

لوتئین و زیگزانتین

لوتئین و زآگزانتین دو آنتی اکسیدان هستند که بیشتر به دلیل نقششان در سلامت چشم شناخته شده اند.

آنها با رادیکال های آزاد مضر و ناشی از اکسیژن که می توانند در چشمان شما تجمع کنند مبارزه می کنند.

نشان داده شده است که لوتئین و زآگزانتین تشکیل آب مروارید را کند می کنند و در برابر دژنراسیون ماکولای وابسته به سن (AMD) محافظت می کنند.

آنها حتی ممکن است از چشمان شما در برابر نور آبی مضر محافظت کنند .

زرده تخم مرغ منبع عالی این دو کاروتنوئید است.

علاوه بر این، به دلیل مشخصات چربی زرده، بدن شما لوتئین و زآگزانتین را به خوبی جذب می کند

خلاصه

زرده تخم مرغ منبع عالی کولین است که برای سلامت و رشد مغز ضروری است. آنها همچنین سرشار از لوتئین و زآگزانتین هستند، آنتی اکسیدان هایی که سلامت چشم را تقویت می کنند.

آب پز یا مقابل سرخ شده

تخم‌مرغ‌های پخته شده را با قرار دادن تخم‌مرغ‌های بدون پوست در قابلمه‌ای پر از آب سرد درست می‌کنند و سپس می‌جوشانیم تا زرده سفت شود. آنها بدون هیچ کره یا روغن اضافی پخته می شوند.

از سوی دیگر، تخم‌مرغ‌های سرخ‌شده نیاز به کره یا روغن مکمل دارند که کالری و چربی بیشتری را به همراه دارد.

به عنوان مثال، یک تخم مرغ آب پز بزرگ 77 کالری و 5.3 گرم چربی دارد، در مقایسه با 90 کالری و 7 گرم چربی در یک تخم مرغ بزرگ سرخ شده

به غیر از محتوای چربی و کالری، تخم مرغ آب پز و سرخ شده دارای مشخصات ویتامین و مواد معدنی بسیار مشابهی هستند. آنها از نظر میزان پروتئین و مواد مغذی تفاوتی ندارند.

خلاصه

در حالی که تخم‌مرغ‌های پخته شده بدون مواد بیشتر آماده می‌شوند، تخم‌مرغ‌های سرخ‌شده به کره یا روغن بیشتری نیاز دارند – که باعث می‌شود کالری بیشتری داشته باشند. با این حال، تخم مرغ های سرخ شده و آب پز از نظر ریز مغذی ها بسیار شبیه هستند.

تخم مرغ آب پز یک غذای کم کالری و غنی از مواد مغذی است .

آنها منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا و سرشار از ویتامین های B، روی، کلسیم و سایر مواد مغذی مهم و آنتی اکسیدان ها مانند کولین، لوتئین و زآگزانتین هستند.

اگرچه تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اما به نظر نمی رسد که تخم مرغ خطر بیماری قلبی را در بیشتر افراد افزایش دهد.

تخم مرغ آب پز بدون روغن یا کره اضافی تهیه می شود، بنابراین کالری و چربی کمتری نسبت به تخم مرغ سرخ شده دارد.

آنها ممکن است یکی از ساده ترین و مغذی ترین افزودنی ها به رژیم غذایی شما باشند.

علائم کرونا ba5

10 Foods That Boost Your HDL

1 دیدگاه در “کالری تخم مرغ آبپز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.