Instagram

دیلیت اکانت اینستاگرام دائمی با گوشی

چگونه اکانت اینستاگرام خود را حذف کنیم

یک بار برای همیشه اینستاگرام را ترک کنید.

این روزها اطلاعات شخصی زیادی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذاریم. شاید، فقط شاید، کمی بیش از حد. حتی اگر حذف خود از تمام رسانه های اجتماعی می تواند افراطی باشد، ما می دانیم که چرا مردم ممکن است آن را در نظر بگیرند. اگر در آن قایق هستید، در اینجا نحوه شروع با حذف حساب اینستاگرام خود آورده شده است.

حالت remembering در اینستاگرام چیست

فعال سازی ریپلای در اینستاگرام

خلاص شدن از شر پروفایل اینستاگرام خیلی پیچیده نیست، اما برخی چیزها ارزش توجه دارند. اول، دو گزینه برای ناپدید کردن حساب اینستاگرام شما وجود دارد: می توانید آن را به طور موقت یا دائم حذف کنید. تفاوت اصلی این است که حذف حساب شما به طور دائم تمام عکس ها و ویدیوها را پاک می کند. تعلیق آن داده های شما را نامرئی می کند، اما زمانی که تصمیم به بازگشت داشته باشید، تمام محتوای شما وجود دارد.

برای کسانی که این مرحله را انجام می دهند، ممکن است بخواهید راهنمای ما برای حذف حساب های فیس بوک را نیز بررسی کنید . آماده؟ اجازه دهید شما را از طریق مراحل مربوط به هر روش راهنمایی کنیم.

نحوه غیرفعال کردن موقت حساب کاربری

  • برای رفتن به  Instagram.com از مرورگر استفاده کنید .
  • وارد شدن.
  • روی دکمه پروفایل در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.
  • نمایه را انتخاب کنید .
  • در کنار تصویر نمایه و نام کاربری خود، ویرایش نمایه را انتخاب کنید .
  • به پایین بروید و پیوند موقتی غیرفعال کردن حساب من را انتخاب کنید.
  • دلیلی را برای غیرفعال کردن حساب خود انتخاب کنید.
  • رمز عبور خود را دوباره وارد کنید.
  • روی دکمه ای که می گوید موقتا غیرفعال کردن حساب کلیک کنید .
  • برای فعال سازی مجدد حساب، دوباره وارد آن شوید.

چگونه اکانت خود را برای همیشه حذف کنیم

  • از یک مرورگر، به صفحه اختصاصی اینستاگرام برای حذف اکانت ها بروید.
  • اگر وارد نشده اید، باید این کار را انجام دهید.
  • دلیل خود را برای حذف اکانت انتخاب کنید.
  • رمز عبور خود را دوباره وارد کنید.
  • دکمه ای را انتخاب کنید که بیان می کند: حذف [نام کاربری] .

وقتی دکمه Delete را فشار دهید، افراد نمی‌توانند به محتوای شما دسترسی پیدا کنند ، اما به یاد داشته باشید که حساب شما هنوز به طور کامل از بین نرفته است. تمام داده‌ها به مدت 30 روز در سرورهای اینستاگرام باقی می‌مانند و احتمالاً همچنان می‌توانید آن‌ها را بازیابی کنید. این شبکه اجتماعی ادعا می‌کند که فرآیند حذف می‌تواند تا ۹۰ روز طول بکشد، و به ما اطلاع می‌دهد که ممکن است داده‌ها برای مدت طولانی‌تری در نسخه‌های پشتیبان نگهداری شده برای مواقع اضطراری باقی بمانند. همچنین، اینستاگرام ممکن است برخی از اطلاعات را در مورد شما نگه دارد، مانند مسائل حقوقی، نقض اصطلاحات و غیره.

می توانید از برنامه iOS استفاده کنید

در حالی که کاربران اندروید نمی توانند اکانت های اپلیکیشن را غیرفعال یا حذف کنند، کاربران iOS می توانند!

  • برنامه iOS اینستاگرام را اجرا کنید.
  • روی نماد نمایه در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.
  • روی دکمه منوی سه خطی ضربه بزنید .
  • به تنظیمات بروید .
  • حساب را انتخاب کنید .
  • Delete account را بزنید.
  • غیرفعال کردن حساب یا حذف حساب را انتخاب کنید .

سوالات متداول

وقتی اکانت اینستاگرام خود را حذف می کنم چه اتفاقی برای داده های من می افتد؟

اگر اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال کنید، اطلاعات شما از دید عموم پنهان خواهد شد. 
اگر تصمیم به حذف اکانت اینستاگرام خود داشته باشید، اطلاعات شما فوراً حذف نمی شود. 
در عوض، 30 روز باقی می ماند و اینستاگرام ادعا می کند که این روند اغلب تا 90 روز طول می کشد.

آیا اینستاگرام پس از حذف اکانت خود اطلاعاتی را نگه می دارد؟

اینستاگرام ممکن است برخی از اطلاعات شما را پس از حذف حساب خود نگه دارد. 
این ممکن است شامل عادات استفاده، داده های شبکه، گزارش های ارتباطی، جزئیات خرید، اطلاعات دستگاه و غیره باشد.

آیا می توانم حساب کاربری خود را از برنامه اینستاگرام حذف کنم؟

می توانید حساب اینستاگرام خود را از وب سایت یا با استفاده از برنامه iOS حذف کنید. 
متأسفانه، کاربران اندروید هنوز نمی توانند از برنامه بومی برای حذف یا غیرفعال کردن حساب ها استفاده کنند.

چگونه پست های پاک شده اینستاگرام را بازیابی کنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *